Shorts til Albert

Selvom jeg elsker at sy, så bliver det aldrig til de vilde projekter. Jeg er ikke så god til at gå i gang med noget, som vil tage uger at få færdigt, når jeg også har mand og børn jeg gerne vil være sammen med. Så jeg holder mig til nemme, små projekter – som helt sikkert tager længere tid at lave reelt end oppe i mit hoved! Det giver mig en stor tilfredshed at lave en lille simpel ting, som bliver færdig og som kan tages i brug med det samme.

Idag mens Albert sov til middag fik jeg syet disse små shorts. Vi skal til bryllup imorgen og vi fik denne fine skjorte i barselsgave af min moster og onkel. Nu er han endelig stor nok til at kunne passe den, så den skal han selvfølgelig have på. Men da vi ikke lige havde noget, der passede til den og til det varme vejr, så måtte jeg en tur op på syværelset :-).

image

 

image
De er med rib i taljen ( det er alt jeg har syet til børnene, da mine unger har tykke maver og andet ville være ubehageligt for dem ) og gylpen er snyd og kun til pynt :-).

image

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *