Lidt af et tilfælde..

Ja, så blev jeg endelig (næsten) færdig med barnevognstæppet og jeg er ret så tilfreds 🙂 Jeg mangler dog lige at sy en bagside på, men da jeg var i Stof & Stil for at købe fleece, havde de udsolgt den petroleumsfarvede, så jeg endte med at købe den orange… som så bare slet ikke er så flot og frisk, som kanten på tæppet. Så nu har jeg besluttet at vente til jeg finder den helt rigtige farve, ellers er jeg sikker på at jeg bliver træt af det. Når man bruger lang tid på noget, skal det også være RIGTIGT!
Som det kan ses er jeg ret vild med de petroleumsfarvede nuancer for tiden;-).
Da jeg blev færdig med tæppet, slog det mig tilfældigvis, at jeg for ca et år siden havde lavet nogen små barnevogns-ophæng, som jeg havde til salg på et marked. Så jeg fik rodet lidt i gemmerne og her er de så – de passer jo perfekt til tæppet og sådan en skal lillebror selvfølgelig også have :-).

image
image
image

Farverne snyder som sædvanlig og den lille filur er helt og aldeles NEONorange! Øjnene er fra et afrikansk stykke stof, som jeg desværre købte alt for lidt af dengang, og det er ikke lykkes mig at opstøve mere, desværre. Jeg synes de er SÅ fine. Benene er bare to stykker bånd og fødderne er lavet i skind.

5 tanker om "Lidt af et tilfælde.."

 1. Charlotte

  Hej igen 🙂
  Jeg synes virkelig dit tæppe er flot, og vil rigtigt gerne høre 3 ting:
  – Hvilket garn har du brugt?
  – Hvilken størrelses hæklenål har du brugt?
  – Hvor stort er dit tæppe blevet?

  Jeg håber du får tid til at svare 🙂

  Svar
   1. Mette nicolaisen

    Jeg venter en lille dreng i starten af januar og vil så gerne have netop det hæklede barnevognstæppe. Vil du dele opskriften??

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.