image

Karls legekøkken

Drenge skal da også have legekøkkener! Selvfølgelig skal de det :-).. Og da jeg ikke er til plastik og ikke ville bruge 500 kr. på Ikeas ellers udemærkede bud, så valgte jeg at lave et af en gammel entrekommode, jeg engang har købt på et loppemarked for omkring 100 kr.

image

Kogepladerne er savet ud af en rest mdf-plade, vasken er en billig minibalje og armaturet er fra Ikea og et, der lå i huset da vi købte det. Jeg har malet det med en enkelt dåse spraymaling og lakeret det en enkelt gang, så malingen ikke bliver slidt af lige med det samme!

Naturligvis har jeg også hæklet lidt legemad og et par grydelapper 😉

image

image

image

image
Gryderne er fra Rice-lagersalget.

2 tanker om "Karls legekøkken"

  1. Kildegaard88 Forfatter

   Hej Helene :-)
   Tak for din besked! Jeg ved det er læææænge siden du har skrevet, men jeg havde lidt opgivet min blog pga. tid og problemer med flere forskellige ting bl.a. kommentar-funktionen!.. og jeg er desværre langt fra it-ekspert :-/. Nå, men jeg vil lige svare på dit spørgsmål alligevel. Jeg har ikke en decideret opskrift, men har hæklet efter Lutter Idyls opskrifter på grydelapper med bobler og så bare rettet til efter min ønskede størrelse.. ca halv størrelse tror jeg og så kvadratisk.
   Håber dog du har fundet noget i mellemtiden:-)
   mvh
   Mette

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *