Blog-design-break!

Ja nu er jeg altså ved at få småfnidder over at sidde MANGE timer i træk, for at få min blog til at se nogenlunde ud!! Må bare erkende at jeg ikke er god til alt det tekniske, så jeg må google mig frem til det meste.. og alligevel sidde i timevis, før jeg får det til at virke. Som det kan ses mangler jeg stadig en hel del – tips og tricks er MEGET velkomne!! 😉

For ligesom at få et break, vil jeg lige vise, hvad jeg får aftenerne foran tv til at gå med for tiden. Vi har jo en lillebror på vej ( ankomst ultimo april ) og han skal selvfølgelig have et fint barnevognstæppe. Som så mange andre her i blogverdenen, er jeg også blevet inspireret af Pescno’s fine rombetæppe. Jeg har valgt at hækle det i dobbelt bomuldsgarn fra Søstrene Grene, for at gøre det billigt. Tæppet skal have en neonorange kant og fleece eller andet blødt stof på bagsiden.

Babytæppe

En tanke om "Blog-design-break!"

 1. Sophie

  Hej Roderum:)
  Først og fremmest, flot tæppe!
  Kan du huske, hvilken størrelse hæklenål du har brugt?
  Og når du skriver dobbelt, har du så bare hæklet med to snore oven i hinanden?
  Mvh. Sopphie

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *